No Image
No Image
No Image
No Image
No Image

Cluburi active

Nici un grup activ.

Ultimele discuţii de grup

Comentarii foto

Comentarii video

 
No Image
No Image
PDF Imprimare Email

Proiect "Tabara de acasa" - întâlniri saptamânale in Week-end, cu foc de tabara si cu sucuri, cu cântec-joc, întâlniri virtuale, întruniri cu discoteca, un afis potrivit. Mega-aplicatii generatoare de aplicatii: dispecerat inovativ virtual, evidenta economica si de marketing computerizata, comunicare holistica aplicativa, dezvoltare personalitate întreprinzatori, dezvoltare activitati pentru tineri dornici de autoperfectionare. Proiectul poate fi sau este si o gluma, sau un concert sau un… sau un potop de râs. Cu asta incepem. Cu râsul. Suntem liberi sa râdem cu noi insine, sa râdem în noi.

 

Tabara de acasa - program de divertisment si autocunoastere ofera/organizeaza grupuri de discutii si manifestari virtuale de grup - Despre noi, Întrebari - lista de autocontrol, Sugestii, Opinii ale celor care parcurg cu bucurie experimentul "Tabara de acasa". Combinatia EXPERT-LIDER este combinatia fericita. Nu e important timpul, ci sentimentul-trairea. Tabara de acasa e, înainte de toate, o credinta nemanifestata din noi. Începem sa o revelam - ca adevar din noi.

 

"Tabara de acasa" este extra daca facem intai o „tabara pentru pregatirea taberei”. Rezulta practicieni instructori, în colaborare cu toti doritorii de implicare. Practica întâi. Apoi serii de doua saptamâni. Ne putem organizam pe domenii mari separate sau comune: INFORMATICA APLICATA - min 20 ore acces internet, COMUNICARE PE INTERNET, DANSURI SI FOLCLOR, JOCURI DE ECHIPA etc.

 

Jocul "Tabara de acasa" cucereste lumea rapid. Este esenta Clubului "Si noi putem reusi". Lasam gluma, lasam jocul sa se manifeste. Lasam oamenii sa spuna ce ar vrea. Totul poate începe cu aplicatiile "Eu pot" si "Eu sunt expert". Concret, la fiecare editie, facem asa: posibil scenariu /brosura despre "Tabara de acasa"; un material însotitor - doar virtual (lansam totul spre prietenii nostri); scriem un material de grup la fiecare întâlnire pentru a-l face public.

 
No Image
No Image No Image No Image
No Image
 

Recomandă pagina

Recomandă pe Facebook!

Utilizatori conectaţi

0 utilizatori şi 36 vizitatori conectaţi

Radio ReCADD

Ascultă online!

Statistici

Statistici
Total Membri : 2608
Total Cluburi : 140
Total Discuţii : 806
Total Albume : 208
Total Poze : 2013
Total Video-uri : 158
Total Buletine : 44
Total Activităţi : 14663
Total Postări : 3551
Total Bărbaţi : 1030
Total Femei : 1572
Total Nespecificat : 6

Sondaj site

Cât de util vi se pare site-ul ReCADD.Ro?
 
No Image

Friends Online

Powered by EvNix


design by Off/On Studio